TERMÉKEK
MENÜ

„Ahol te a problémát látod, ott én a lehetőséget a fejlődésre!”

Pajor Gábor szakterületei röviden:

20 perc ingyenes konzultáció, amikor csak a te problémáddal foglalkozom:

0€

(0€ Áfa nélkül

A KOMPLEX PROBLÉMÁK MEGOLDÁSI MODELLJEINEK SZAKÉRTŐJE

Több, mint másfél évtizednyi multinacionális környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezem termékminőség fejlesztési és project management területeken.

Az utóbbi közel 5 évben az e-kereskedelem területén végzett munkám során sikerült szeleskörű tapasztalatot és ismeretet szereznem az online marketing folyamatok jogi hátterének megtervezésével és működtetésével kapcsolatban.

Amennyiben az említett témakörök bármelyikében elakadtál és nem találod a kiutat, keress fel bátran, hogy segíthessek megoldani problémádat!

A legmeghatározóbb pontok a karrierem során

IKEA - Termékfejlesztési management

Az IKEA lakberendezési áruházlánc prágai beszerzési központjában eltöltött éveim során, a beszállítókkal való együttműködésnek köszönhetően számos sikeresen zárult termékfejlesztési, gyártás áthelyezési és termelés hatékonyság növelési projektet vezettem.

Ennek eredményeként olyan, – mára már ikonikussá vált – Magyarországon gyártott lámpák is felkerülhettek az áruházak polcaira, mint például a LYKTA, a LAMPAN és a KNUBBIG.

Érdekes volt számomra megtapasztalni azt, hogy a vásárlói és termék élmény fejlesztése, valamint az értékesítési folyamatok optimalizálása milyen nagy hatással lehet az eladási mutatókra.

USA medical - Multinacionális projektvezetés

Üzletfejlesztési vezetőként 3 éven keresztül segítettem Magyarország legnépszerűbb CBD olaj márkájának, az USA Medical-nak online marketing folyamatait, ezáltal hozzájárulva a cég piacvezetővé válásának.

Autóipari ellátási lánc - A termékminőség folyamatos fejlesztése

Egy autóiparban működő, Japán tulajdonú gyártó cég minőségbiztosítási vezetőjeként éveken át irányítottam kollégáim munkáját, számos sikeresen zárult tanúsító, illetve vevői audit fűződik a nevemhez.

A Kínában és Magyarországon megszerzett Kaizen, illetve LEAN ismereteimet folyamatosan kamatoztattam a termékminőség fejlesztés, valamint a termelés hatékonyság növelés területein.

Munkám nagyban hozzájárult ahhoz, hogy olyan prémium autómárkák, mint a BMW, a Mercedes, vagy akár a Jaguar modelljeibe kiváló minőségű HiFi berendezés kerülhessen.

Milyen témakörökben lehetek a segítségedre?

Nem kell egyedül megküzdened a problémáiddal!

Az elmúlt években számos olyan problémát kellett megoldanom, amelyek első látásra megoldhatatlannak tűntek számomra. Azonban rájöttem, hogy ha a problémákra inkább feladatként tekintek, akkor ezzel a hozzáállással mindegyikük megoldható.

A multinacionális cégek által is használt, bizonyítottan működő problémamegoldási stratégiákat alkalmazom a munkám során.

Foglald le a konzultációd kockázatmentesen!

Foglald le a konzultációd kockázatmentesen!
Pénzvisszafizetési
garancia!

Mi történik a foglalás után?

Nincs mellébeszélés, így kockázat sincs! Jól hangzik ugye ?

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ

What Our Clients Say
1834 vélemény