A hatékonyság a mi feladatunk, a többszörös megtérülés a Te jutalmad!

Miközben kimagasló eredményeket biztosítunk ügyfeleinknek, jól is érezzük magunkat.

Szeretjük, amit csinálunk, és ez látszik is rajtunk. Ügyfeleink folyamatosan tapasztalják, hogy a velünk való együttműködés eredményeként fejlődik a vállalkozásuk. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan hatékony stratégiákat hozunk létre, amelyek nem csak, hogy segítik ügyfeleink megálmodott céljainak elérését, de legtöbbször meg is haladják az előzetes elvárásaikat.

Csapatunk mindig készen áll az új kihívásokra, ezért ne habozz kapcsolatba lépni velünk, ha segítségre van szükséged a következő projektedhez!

Vezető szakértőink

Németh SÁNDOR

"Specialitásom a hatékony rendszerek felépítése

és a legmodernebb marketing technikák alkalmazása a profit érdekében”

Szakterületei:

 • Konverziónövelés
 • Webshop rendszerek kialakítása
 • Keresőmotorok optimalizalása – SEO
 • Marketing stratégia tervezés
 • Kampány management
 • Brandépítés
 • Felhasználói élmény javítása

Pajor GÁBOR

"Ahol te a problémát látod,

ott én a lehetőséget a fejlődésre.”

Szakterületei:

 • Marketingfolyamatok jogi megfelelőssége
 • Vásárlói elégedettség management
 • Termelési folymatok hatékonyságának növelése
 • Termékminőség fejlesztés
 • Projektvezetés multinacionális környezetben

Több, mint 6 éve sikeresen az online világban

Cégünk alapításától, – 2017. áprilisától –  kezdve az online világban mozgunk, webshop rendszereket működtetünk.
Büszkén mondhatjuk, hogy ez idő alatt számos kihívást sikerrel vettünk a saját, valamint az ügyfeleink tulajdonában lévő webáruházak üzemeltetése során egyaránt.

0 +
Ügyfél
0
Publikált tudományos cikk
0
Publikált PR cikk

Kizárólag nagyszabású, akár több országot érintő projektekben vállalunk szerepet, ahol a nemzetközi jelenlét és a széleskörű szakmai tapasztalat kulcsfontosságú. Szakértelmünket és erőforrásainkat kifejezetten ilyen jellegű, komplex és kihívásokkal teli vállalkozások támogatására összpontosítjuk, így biztosítva ügyfeleink sikerét a nemzetközi piacon.

Rólunk mondták

Papp Gábor
Papp GáborThe Pitch
Tovább olvasom
„A Digital Lead csapatával az egyik piacvezető, CBD termékeket értékesítő webáruház keresőoptimalizálásán dolgoztunk közösen. A közös munka során a kommunikáció gyors és hatékony volt, emellett sikerült kimagasló eredményeket is elérnünk az ügyfél számára. Digital Lead csapata a weboldal megújításán munkálkodott, az általunk meghatározott technikai SEO szempontokat már ők is ismerték, így azokat a már a kezdetektől figyelembe vették és implementálták. A tartalmi SEO stratégiát közösen alakítottuk ki, aminek eredményeként a blog forgalma folyamatosan növekszik. A cikkek nem csak keresőoptimalizálási szempontjából teljesítenek jól, a Digital Lead aktív közreműködésének köszönhetően a felhasználók egyedi és értékes tartalmat kapnak.”
Meló Pál
Meló PálPixel
Tovább olvasom
„ Hosszú évek tapasztalata azt tanította meg nekem, hogy az emberek sokszor nem azt hallják, amit mondanak nekik, hanem amit hallani szeretnének. Ez egy házasságban akár veszekedést, az üzleti életben viszont súlyos anyagi veszteséget is okozhat. Első sorban azért szeretek a Digital Lead-el, és Alexanderrel együtt dolgozni, mert gyorsan és hatékonyan tudunk egyeztetni, továbbá megtervezni és kivitelezni a projekteket. Igyekeznek odafigyelni minden apró részletre, ami ugyan nem mindig kényelmes, de vitathatatlanul szükséges a magas színvonalú végeredményhez. „
Forstner Gábor
Forstner GáborUSA medical
Tovább olvasom
„Közel 4 éve dolgozunk együtt a Digitallead-el, komoly szakértelemmel rendelkező profi csapat. Turnkey megoldásokat biztosítanak, az első gondolattól a webáruházaink teljes fejlesztésén keresztül, az üzemeltetésig és még azon is túl segítik a munkánkat. A SEO terén elért eredményeiket külön kiemelném, Magyarország egyik legnehezebb SEO feladatát kapták tőlünk, viszont az USA medical pozíciói és eredményei magukért beszélnek.”
Molnár Péter
Molnár PéterMolnar Design
Tovább olvasom
„ Amikor az ügyfeleim komolyan gondolják a marketinget és olyan digitális stratégiára van szükségük, ami a legutolsó technológiai változásokat is figyelembe veszi, mindig a Digital Lead-hez fordulok. Számtalanszor bizonyították már, hogy ebben az őrülten gyorsan változó szférában képesek átlátni a hasznos, vagy olykor haszontalan trendeket, így azt nyújtják az ügyfeleimnek, amire nekik valóban szükségük van a sikerhez. A piac hemzseg az ígérgető, ködösítő marketing ügynökségektől így nehéz megtalálni a valóban hozzáértőket. Szerencsémre én megtaláltam a Digital Lead-et: logikusak, következetesek és hatékonyak. „
Jake Crossman
Jake CrossmanEB Partner LLC | usamedical.com
Tovább olvasom
“The team at Digital Lead are professional, easy to work with, and have great expertise. I appreciate getting to work with such skilled developers and I would recommend their services to everyone. Thanks specifically to Gábor and Alexander for all their support!"
Pásztor Noémi
Pásztor NoémiESZE Faipari Kft.
Tovább olvasom
Az első projektünkön dolgozunk együtt a Digital Lead csapatával maximális hatékonysággal. Gáborral való közös munkánk alatt rendkívűl jól és eredményesen haladtunk, mindezek mellett a kommunikáció gyors és produktív. A Digital Lead-nek köszönhetően készült el a weboldalunk olyannak amilyennek elképzeltük. A webáruház kialakításán dolgozunk most és hamarosan az is hozni fogja a várt eredményeket. Köszönet nekik a remek munkáért. Esze.eu csapata"
Előző
Következő

Őszintén rólunk

+107 MILLIÓ FORINT bevételnövekedés,
csupán egy év alatt, a módszerünk sikeres alkalmazásával

Az alábbi ábrán egy kiemelt partnerünk eredményeit mutatjuk be. A számok egyértelműen mutatják, hogy milyen eredményeket érhetsz el a hatékony marketing stratégiáink alkalmazásával.

Digital Lead stratégia bevezetés előtt

Digital Lead stratégia bevezetés után

+ 59% / 107 millió forint bevétel növekedés

A céljaid mögé állunk

Amikor nehézségeid támadnak, mi mindig ott leszünk, hogy segítsünk!

Tudjuk hogyan érheted el legjobban a célközönségedet, és azt is, hogy hogyan tudsz velük kapcsolatba lépni. Hatékony stratégiákat dolgozunk ki számodra, melyek növelik a márkaismertségedet és az értékesítési mutatóidat.

Lépj kapcsolatba velünk még ma és készülj fel arra, hogy  a segítségünkkel új szintre emelkedik a vállalkozásod!