TERMÉKEK
MENÜ

Profitnövelés a vevőélmény fejlesztésével

Kihozzuk márkádból a maximális profitot a vevőélmény fejlesztésén keresztül!

Mit kínálunk neked?

Lehetővé tesszük a vásárlóid számára, hogy beleszerethessenek a márkádba.

Vonzóvá tesszük a cégedet az ügyfelek számára, akik folyamatosan visszatérnek majd, hogy újra nálad vásároljanak!
A vásárlási folyamat bármelyik pontján dönthet úgy az ügyfél, hogy inkább mégsem az általad kínált terméket, vagy szolgáltatást választja. Ismerős helyzet, ugye!?

A jó hír viszont az, hogy ezen lehet változtatni!
A folyamataid vevői élményének javításával nagyságrendekkel több ügyfeled lehet, mint eddig volt!

Miért jó ez neked?

Mert hatalmas profitnövekedést érhetsz el!

A szolgáltatási csomagunk által boldog, elégedett és visszatérő vásárlóid lesznek! A vevők örömmel fogják nálad elkölteni a pénzüket újra és újra, mert tudni és érezni fogják, hogy mindig 5 csillagos kiszolgálást kapnak.

126% -os bevétel növekedés
a vevőélmény-fejlesztés és a konverziónövelés sikeres alkalmazásával

A fenti számok az egyik kiemelt ügyfelünk webáruházának statisztikáját mutatják egy éves időperiódust vizsgálva.
A stratégiai csomagot mindig az adott márkához egyedileg alakítjuk a maximális eredmény elérésének érdekében!

Hogyan csináljuk?

Segítünk létrehozni és megerősíteni a kapcsolódást a vásárlók és a vállalkozásod között!

Nem egy egyszerű UX auditot kínálunk számodra, hanem a lehetőségeid maximális kihasználását! A teljes eladási tevékenységedet vizsgáljuk át, melynek során beazonosítjuk annak fejlesztésre szoruló pontjait. A folyamat végén egy komplex intézkedési terv kerül kialakításra, melynek megvalósításával folyamatosan növekedni fog a forgalmad és ezzel együtt a profitod is.

A módszer elemei, melyek segítségével nálad is elérjük a profit növekedését:

Legyen holnap több profitod, mint amennyi tegnap volt!

Képzeld csak el, milyen lenne, ha a  vállalkozásod egyenesen csábítaná a vásárlókat!?

Olyan hellyé változtatjuk a cégedet, amely magával ragadó, ellenállhatatlan élményt nyújt az ügyfelek számára, ahová szívesen térnek vissza újra és újra.

Hűséges ügyfélkört teremtünk Neked, ezáltal a bevételeid folyamatosan növekednek!

5*-os vevőélmény = visszatérő vásárlók

Amennyiben képes vagy kimagasló ügyfélélményt nyújtani a vásárlási folyamat minden egyes lépésében a vevőid számára, garantálható, hogy ki fogsz tűnni a versenytársaid közül!

Nagy általánosságban még mindig elmondható, hogy legtöbb cég, vagy webáruház számára a vásárlói élmény egy szükséges rossz, amivel foglalkozni kell. Nem ritka, hogy az ügyfélélmény biztosítása kimerül abban, hogy a webáruház, vagy weboldal UX szempontból “rendben van,” így  a vásárló könnyen megtalálja és megveheti az adott terméket. Mi úgy gondoljuk, hogy napjainkban ennek kellene lennie az alapvető minimumnak, ezeket a webáruházakat szoktuk mi magunk között csak 1 csillagosnak hívni.

A vásárlói élmény maximalizálásával az ügyfeleid örömmel hagyják majd nálad a pénzüket, de ettől még fontosabb, hogy boldog és visszatérő vásárlóid maradnak.

A célunk egyértelműen az, hogy minél több 5 csillagos cég megszületésében segítkezzünk!

Amire büszkék vagyunk - A 3,73%-os konverziós arány

A piacion lévő webáruházak többsége átlagosan 1% körüli konverziós aránnyal rendelkezik.

Egy jól felállított stratégián keresztül ennek az értéknek mi a többszörösét, akár 3,5 % feletti értéket is képesek vagyunk elérni.

A fenti 3,73%-os eredmény az egyik ügyfelünk esetében az elmúlt 180 nap átlagát mutatja.
Amennyiben úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol nekünk, mi minden tudásunkat bevetve azon leszünk, hogy nálad is elérjük ezt a kiemelkedő eredményt!

Rólunk mondták

Papp Gábor
Papp GáborThe Pitch
Tovább olvasom
„A Digital Lead csapatával az egyik piacvezető, CBD termékeket értékesítő webáruház keresőoptimalizálásán dolgoztunk közösen. A közös munka során a kommunikáció gyors és hatékony volt, emellett sikerült kimagasló eredményeket is elérnünk az ügyfél számára. Digital Lead csapata a weboldal megújításán munkálkodott, az általunk meghatározott technikai SEO szempontokat már ők is ismerték, így azokat a már a kezdetektől figyelembe vették és implementálták. A tartalmi SEO stratégiát közösen alakítottuk ki, aminek eredményeként a blog forgalma folyamatosan növekszik. A cikkek nem csak keresőoptimalizálási szempontjából teljesítenek jól, a Digital Lead aktív közreműködésének köszönhetően a felhasználók egyedi és értékes tartalmat kapnak.”
Meló Pál
Meló PálPixel
Tovább olvasom
„ Hosszú évek tapasztalata azt tanította meg nekem, hogy az emberek sokszor nem azt hallják, amit mondanak nekik, hanem amit hallani szeretnének. Ez egy házasságban akár veszekedést, az üzleti életben viszont súlyos anyagi veszteséget is okozhat. Első sorban azért szeretek a Digital Lead-el, és Alexanderrel együtt dolgozni, mert gyorsan és hatékonyan tudunk egyeztetni, továbbá megtervezni és kivitelezni a projekteket. Igyekeznek odafigyelni minden apró részletre, ami ugyan nem mindig kényelmes, de vitathatatlanul szükséges a magas színvonalú végeredményhez. „
Forstner Gábor
Forstner GáborUSA medical
Tovább olvasom
„Közel 4 éve dolgozunk együtt a Digitallead-el, komoly szakértelemmel rendelkező profi csapat. Turnkey megoldásokat biztosítanak, az első gondolattól a webáruházaink teljes fejlesztésén keresztül, az üzemeltetésig és még azon is túl segítik a munkánkat. A SEO terén elért eredményeiket külön kiemelném, Magyarország egyik legnehezebb SEO feladatát kapták tőlünk, viszont az USA medical pozíciói és eredményei magukért beszélnek.”
Molnár Péter
Molnár PéterMolnar Design
Tovább olvasom
„ Amikor az ügyfeleim komolyan gondolják a marketinget és olyan digitális stratégiára van szükségük, ami a legutolsó technológiai változásokat is figyelembe veszi, mindig a Digital Lead-hez fordulok. Számtalanszor bizonyították már, hogy ebben az őrülten gyorsan változó szférában képesek átlátni a hasznos, vagy olykor haszontalan trendeket, így azt nyújtják az ügyfeleimnek, amire nekik valóban szükségük van a sikerhez. A piac hemzseg az ígérgető, ködösítő marketing ügynökségektől így nehéz megtalálni a valóban hozzáértőket. Szerencsémre én megtaláltam a Digital Lead-et: logikusak, következetesek és hatékonyak. „
Jake Crossman
Jake CrossmanEB Partner LLC | usamedical.com
Tovább olvasom
“The team at Digital Lead are professional, easy to work with, and have great expertise. I appreciate getting to work with such skilled developers and I would recommend their services to everyone. Thanks specifically to Gábor and Alexander for all their support!"
Pásztor Noémi
Pásztor NoémiESZE Faipari Kft.
Tovább olvasom
Az első projektünkön dolgozunk együtt a Digital Lead csapatával maximális hatékonysággal. Gáborral való közös munkánk alatt rendkívűl jól és eredményesen haladtunk, mindezek mellett a kommunikáció gyors és produktív. A Digital Lead-nek köszönhetően készült el a weboldalunk olyannak amilyennek elképzeltük. A webáruház kialakításán dolgozunk most és hamarosan az is hozni fogja a várt eredményeket. Köszönet nekik a remek munkáért. Esze.eu csapata"
Előző
Következő

Lépj a nagy múltú és sikeres márkák nyomdokaiba!

Egyedülálló vevőélménnyel kitűnhetsz a versenytársaid tömegéből.
A nagy múltú, akár több évtizede alapított, de máig fennmaradt márkák egytől egyig hűséges és rendkívül stabil ügyfélkörrel rendelkeznek. Ők azok az ügyfelek, akik biztosítják számukra a folyamatos bevételt és a hosszú távon fenntartható növekedést. Ezek a mai napig is sikeres márkák idejében felismerték, hogy az ügyfeleket kimagaslóan kell szolgálni, mert csak így válik belőlük visszatérő vásárló.

Egy ilyen rendszer kialakításában neked is tudunk segíteni. Igényeld ingyenes konzultációnkat és vizsgáljuk meg együtt, hogy a te folyamataidat hogyan lehetne optimalizálni annak érdekében, hogy boldogabb ügyfeleid lehessenek.

A vevőélmény fejlesztése csökkenti a marketingköltségeket és komoly terheket vesz le a válladról!

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ

What Our Clients Say
1834 vélemény