TERMÉKEK
MENÜ

Marketing mix menedzsment

Növeld a bevételeidet hatékony marketing rendszereinkkel!

Mit kínálunk neked?

Összeállítjuk a vállalkozásod számára legideálisabb marketing mixet, hogy maximálisan kiaknázhasd a piaci lehetőségeket.

Stratégiánk alkalmazásával kiszélesítjük a vevőszerzési esélyeid körét. Olyan területekről is behozzuk számodra a potenciális vásárlókat, melyekre eddig talán nem is gondoltál.

Mi lesz a munkánk eredménye?

Piacvezető leszel! A csúcsra érsz, a versenytársaid pedig csak a hátadat látják majd!

Erős és legyőzhetetlen lesz a vállalkozásod. Olyan stratégiát hozunk létre számodra, amely nem engedi, hogy csupán egyetlen marketing eszköz hatékonyságán múljon a céged sikere.

Több pillérre helyezzük a marketing tevékenységedet, így ha az egyik valamiért megbillen, a többi továbbra is stabilan tartja a vállalkozásodat.

+107 MILLIÓ FORINT bevételnövekedés,
csupán egy év alatt, a módszerünk sikeres alkalmazásával

Az alábbi ábrán egy kiemelt partnerünk eredményeit mutatjuk be. A számok egyértelműen mutatják, hogy milyen eredményeket érhetsz el a hatékony marketing stratégiáink alkalmazásával.

Digital Lead stratégia bevezetés előtt

Digital Lead stratégia bevezetés után

+ 59% / 107 millió forint bevétel növekedés

Tervezéstől a kivitelezésig - Ötleteinket eredményekké alakítjuk!

Hatalmas terhet tehetsz le a válladról azáltal, hogy a marketing folyamataidat ránk bízod. Időt és energiát spórolsz meg, amit vállalkozásod további fejlesztésére fordíthatsz. 

Szakértői csapatunk határozott, eredményközpontú és gyors munkájával a piacvezetővé válásod záloga. Biztosítjuk, hogy a marketing tevékenységed a legmagasabb színvonalon kerül kivitelezésre, így a legjobb eredményekre számíthatsz.

Mutatjuk milyen eszközökkel növeljük marketing tevékenységed hatékonyságát

A marketing eszköztár rendkívül széles, és a digitális technológia fejlődésével újabb és újabb eszközök válnak elérhetővé melyeket folyamatosan kutatunk és amennyiben eredményesek be is építjük rendszerünkbe.

A közös munka egy alapos elemzéssel kezdődik. Ezután a vállalkozásod egyedi szükségleteinek és céljainak megfelelően személyre szabjuk a marketing mixet. Olyan stratégiát alkotunk, amely nem csak a piaci pozíciódat erősíti, hanem a hosszú távú növekedési lehetőségeidet is maximálisra növeli.

Minden piacon vannak kiaknázatlan marketing lehetőségek.

A mi feladatunk, hogy ezeket megtaláljuk neked!

Hogyan csináljuk?

Rólunk mondták

Papp Gábor
Papp GáborThe Pitch
Tovább olvasom
„A Digital Lead csapatával az egyik piacvezető, CBD termékeket értékesítő webáruház keresőoptimalizálásán dolgoztunk közösen. A közös munka során a kommunikáció gyors és hatékony volt, emellett sikerült kimagasló eredményeket is elérnünk az ügyfél számára. Digital Lead csapata a weboldal megújításán munkálkodott, az általunk meghatározott technikai SEO szempontokat már ők is ismerték, így azokat a már a kezdetektől figyelembe vették és implementálták. A tartalmi SEO stratégiát közösen alakítottuk ki, aminek eredményeként a blog forgalma folyamatosan növekszik. A cikkek nem csak keresőoptimalizálási szempontjából teljesítenek jól, a Digital Lead aktív közreműködésének köszönhetően a felhasználók egyedi és értékes tartalmat kapnak.”
Meló Pál
Meló PálPixel
Tovább olvasom
„ Hosszú évek tapasztalata azt tanította meg nekem, hogy az emberek sokszor nem azt hallják, amit mondanak nekik, hanem amit hallani szeretnének. Ez egy házasságban akár veszekedést, az üzleti életben viszont súlyos anyagi veszteséget is okozhat. Első sorban azért szeretek a Digital Lead-el, és Alexanderrel együtt dolgozni, mert gyorsan és hatékonyan tudunk egyeztetni, továbbá megtervezni és kivitelezni a projekteket. Igyekeznek odafigyelni minden apró részletre, ami ugyan nem mindig kényelmes, de vitathatatlanul szükséges a magas színvonalú végeredményhez. „
Forstner Gábor
Forstner GáborUSA medical
Tovább olvasom
„Közel 4 éve dolgozunk együtt a Digitallead-el, komoly szakértelemmel rendelkező profi csapat. Turnkey megoldásokat biztosítanak, az első gondolattól a webáruházaink teljes fejlesztésén keresztül, az üzemeltetésig és még azon is túl segítik a munkánkat. A SEO terén elért eredményeiket külön kiemelném, Magyarország egyik legnehezebb SEO feladatát kapták tőlünk, viszont az USA medical pozíciói és eredményei magukért beszélnek.”
Molnár Péter
Molnár PéterMolnar Design
Tovább olvasom
„ Amikor az ügyfeleim komolyan gondolják a marketinget és olyan digitális stratégiára van szükségük, ami a legutolsó technológiai változásokat is figyelembe veszi, mindig a Digital Lead-hez fordulok. Számtalanszor bizonyították már, hogy ebben az őrülten gyorsan változó szférában képesek átlátni a hasznos, vagy olykor haszontalan trendeket, így azt nyújtják az ügyfeleimnek, amire nekik valóban szükségük van a sikerhez. A piac hemzseg az ígérgető, ködösítő marketing ügynökségektől így nehéz megtalálni a valóban hozzáértőket. Szerencsémre én megtaláltam a Digital Lead-et: logikusak, következetesek és hatékonyak. „
Jake Crossman
Jake CrossmanEB Partner LLC | usamedical.com
Tovább olvasom
“The team at Digital Lead are professional, easy to work with, and have great expertise. I appreciate getting to work with such skilled developers and I would recommend their services to everyone. Thanks specifically to Gábor and Alexander for all their support!"
Pásztor Noémi
Pásztor NoémiESZE Faipari Kft.
Tovább olvasom
Az első projektünkön dolgozunk együtt a Digital Lead csapatával maximális hatékonysággal. Gáborral való közös munkánk alatt rendkívűl jól és eredményesen haladtunk, mindezek mellett a kommunikáció gyors és produktív. A Digital Lead-nek köszönhetően készült el a weboldalunk olyannak amilyennek elképzeltük. A webáruház kialakításán dolgozunk most és hamarosan az is hozni fogja a várt eredményeket. Köszönet nekik a remek munkáért. Esze.eu csapata"
Előző
Következő

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ

What Our Clients Say
1834 vélemény