TERMÉKEK
MENÜ

“Imádok komplex rendszereket építeni!

Azonban akkor vagyok csak elégedett, ha a rendszer
valóban meghozza az elvárt eredményeket.”

Németh SÁNDOR

Szakterületeim röviden:

20 perc ingyenes konzultáció, amikor csak a te problémáddal foglalkozom:

0€

(0€ Áfa nélkül

A kiemelten nehéz projekteket szeretem, amelyeknél a haladáshoz kell az energia!

Milyen területeken lehetek a segítségedre?

A haladást kínálom

Legyen bármilyen komoly is a technikai kihívás a profit maximalizálásában, mindig ott vagyok a háttérben figyelőként és a folyamatok irányítójaként, hogy azok a kellő sebességgel haladjanak.

Egyszerre több száz kiváló partner szakértelmét vagyok képes terelni a szükséges irány felé. Viszont jobban belegondolva könnyű dolgom van…

Hiszen a piac legjobb szakembereivel dolgozom!

Foglald le a konzultációd kockázatmentesen!

Foglald le a konzultációd kockázatmentesen!
Pénzvisszafizetési
garancia!

Mi történik a foglalás után?

Nincs mellébeszélés, így kockázat sincs! Jól hangzik ugye ?

Érdekességek rólam

Érdekességek rólam

Életem egyik legmeghatározóbb momentuma

Rendszerépítés a DALAI LÁMA számára

Számos projektem közül arra vagyok a legbüszkébb, hogy cégemmel együtt felkértek a Dalai Láma egyik rendezvényének technikai kivitelezésre.

Cégünk feladatai közé tartozott a színpadkép felállítása, a hang és fénytechnikai rendszer kifogástalan működésének biztosítása, végül, de nem utolsó sorban a teljes vetítési rendszer kiépítése. A műsort egyszerre 6 kamera rendszer rögzítette, melyek adását online stream szolgáltatáson keresztül nézők milliói kísérhettek figyelemmel világszerte.

A feladat teljesítése hihetetlenül próbára tette csapatunkat. Sikerünket legfőképpen annak köszönhetjük, hogy olyan partnerekkel dolgoztunk együtt, akik mindegyike kivétel nélkül szakmájának kiemelkedő szakértője.

A rendezvény végén a Dalai Láma személyesen köszönte meg nekem és kollégáimnak a kiemelkedő munkánkat.

Ez volt eddigi életem legmegpróbáltatóbb, de egyben legélvezetesebb eseménye is. Csodálatos volt élőben látni a sok ezer embert, akik a munkánknak köszönhetően élhettek át egy ilyen felemelő élményt.

Visszaemlékezvén a rendezvényre, még most is libabőrös vagyok.:)

AZ ELSŐ WEBÁRUHÁZAM TÖRTÉNETE

Az indulás után hamar rá kellett jönnöm, hogy hatalmas fába vágtam a fejszémet. Kiderült ugyanis, hogy átfogó tudás kell egy működő, de profitot is szépen termelő rendszer felépítéséhez. Azonban sajnos nem csak tudás kellett hozzá, hanem rengeteg pénz is.

Utólag levonva a tanulságokat, a legnagyobb baj mégsem ez volt.

Rájöttem arra, hogy tapasztalat és tudás nélküli kezdő vállalkozóként nem is tudhatja valaki, hogy adott esetben éppen jó helyre költi-e a pénzét. Könnyen előfordulhat bárkivel egy hasonló helyzetben, hogy csak több tízezer Euro “elégetése” után derül ki számára, hogy hibás volt a korábban megtervezett irány. Ilyenkor már nincs mit tenni, a pénz végleg elveszett. Sajnos a tanulópénzt én is kifizettem.

Azóta szüntelenül kutatom azokat a működő rendszereket, amelyek biztos profitot tudnak termelni. A mindennapi munkám során az utóbbi években szakértők százainak tudását teszteltem. Közülük csak az dolgozhat jelenleg is csapatunknak, aki kiemelkedő munkát tud nyújtani. Az átlagosan, vagy ez alatt teljesítő partnerekkel nem szeretnénk együtt dolgozni.

Jómagam és szakértői hátterem teljes tudását kínálom fel számodra! Teszem ezt azért, hogy neked ne kelljen végigjárni azt a rögös utat. Kezdj rögtön a kifutón, velünk!

15 éve a sorozat vállalkozók táborában

Számos területen próbára tettem már képességeimet, minden esetben a technológia kötött le leginkább, vagyis pontosabban az a része, hogy egy adott folyamat hogyan működik, de nem elméletben, hanem a gyakorlatban. Mindennapi tevékenységem során, ha eljut hozzám egy információ amit érdekesnek találok, azonnal elkezdek utánajárni az adott téma hátterének.

Jelenleg éppen azt kutatom, hogy miképp lehet több ezer szakértő tudását egy irányba terelni és a legtöbbet kihozni ennek előnyeiből.

A segítség szándéka vezérel, azon dolgozom minden nap, hogy ügyfeleim elérhessék céljaikat, bármekkorák is legyenek azok!

Keress fel mihamarabb, hogy segíthessek!

Tapasztalatból tudom, hogy a több százezer Eurós forgalom egy webáruház esetében reálisan elérhető cél! Bizonyítottan működő marketing megoldásokat használva, mára már több ügyfelem cégét sikerült megmentenem a teljes összeomlástól. 

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ

What Our Clients Say
1834 vélemény