TERMÉKEK
MENÜ

PROFITTEREMTŐ
MASTERMIND KLUB

Fejlődj és érd el álmaidat egy exkluzív közösségben!

Mi a Mastermind klub?

Egy sikerorientált emberekkel teli közösség, melynek tagjaként te is könnyedén sikeres lehetsz. Biztosan találkoztál már azzal a mondással, hogy a hozzád legközelebb álló 6 ember átlaga vagy. Ezért is érdemes gondosan megválogatni, hogy milyen személyekkel vesszük körbe magunkat a mindennapokban. 
Ha nem éppen pozitív hozzáállású emberekkel töltöd az időd nagy részét, de te másra és többre vágysz, akkor a Mastermind közösségünk a tökéletes hely a számodra! Nálunk olyan emberekkel találkozhatsz, akik folyamatosan képzik magukat, tanulnak a saját hibáikból és önmaguk formálják körülményeiket.

A hely, ahová cégvezetőként mindig visszavágysz.

Nincs mit veszítened!

Ellenben nyerhetsz egy teljesen új életet!

Az első Mastermind találkozó mindenki számára ingyenes, így kockázat nélkül megismerheted közösségünket és az általa kínált lehetőségeket.

Haladj te is az elismert cégvezetők útján!

Mi a közös az olyan nagy és sikeres cégvezetők, mint Warren Buffet, Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Sir Richard Branson életében? Mindannyian felismerték, hogy a másoktól való tanulás és a közös problémamegoldás ereje hatalmas eredmények elérésére képes.

Csatlakozz mastermind csoportunkhoz, hogy neked se kelljen többé egyedül szembenézned az üzleti kihívásokkal! Légy részese egy kölcsönösen támogató, sokszínű vállalkozói hálózatnak, ahol segítjük egymást a nagyobb siker elérésében. Ebben a közösségben minden tag egyaránt nyer!

Eljött az idő, hogy megvalósítsd az álmaidat!

Ha van egy álmod, ami mindig is hajtott és szeretnéd, hogy meg is valósuljon, akkor a Mastermind közösségünkben a helyed! Itt olyan emberekkel találkozhatsz, akik haladnak, folyamatosan a céljaik irányába. Rajtad múlik csak, hogy csatlakozol-e hozzájuk, és elindulsz te is a vágyott céljaid megvalósítása felé!

Milyen területeken kaphatsz segítséget a klubtagság által?

Kinek ajánljuk a klubtagságot?

A Mastermind klubot cégtulajdonosoknak, vállalkozóknak, cégépítőknek ajánljuk. Közülük is legfőképpen azoknak, akik eldöntötték, hogy fejlődni szeretnének és felelősséget vállalnak életükért.

Várjuk a csatlakozni vágyókat, akik készek változtatni, tanulni és növekedni. Használd a tagoktól megszerzett ismereteket, hogy a számodra legjobb döntéseket tudd meghozni és a saját életed ura lehess!

Ne feledd, az első részvétel ingyenes!

Tudjuk, hogy néha az első lépés megtétele a legnehezebb, de mi szeretnénk megkönnyíteni a döntést számodra.
Az első Mastermind találkozónk az új jelentkezők számára ingyenes.

Gyere el és tapasztald meg, hogy milyen érzés közösségünkhöz tartozni, tedd meg ezt a lépést magadért és az álmaidért! Nyerj akár egész életen át tartó üzleti kapcsolatokat és egy támogató közösséget!

Mastermind klub regisztráció

Töltsd ki az űrlapot és kezdődjön a saját sikertörténeted!

Gyakran ismételt kérdések

A legegyszerűbben talán úgy lehetne fordítani a mastermind szót, hogy mesterelme. A kifejezést először Napoleon Hill használta a „Gondolkodj és gazdagodj” című könyvében. A mastermind csoportok egyértelmű célja, hogy a tagok az egyéni tudásukat és erőfeszítéseiket ötvözzék egymással. Ezáltal létrejön egy “harmadik elme”, melynek segítségével olyan eredmények születnek, amelyeket elérésére egyedül nem lennének képesek.

Részese leszel egy támogató, ambiciózus és nagy energiájú vállalkozói közösségnek, melynek minden tagja  hisz a valódi közös együttműködés erejében. Csoportunk olyan hely, ahol megoszthatod problémáidat, friss ötleteket szerezhetsz és innovatív megoldásokat dolgozhatsz ki. Nem csak egy egyszerű csoport, ez egy valódi közösség, ahol a kreatív problémamegoldók hisznek a kollektív győzelemben.

A Mastermind közösségünk a gyakorlati életből vett példákon keresztül kínálja a legjobb megoldásokat a vállalkozásfejlesztéshez, marketingstratégiákhoz és az egyéni fejlődéshez. 

Megalapozott támogatást nyújtunk azoknak, akik új vállalkozást szeretnének indítani, vagy új irányokat szeretnének kipróbálni az üzleti világban.

Köreinkben kiemelten fontos a diszkréció. Minden tagunk titoktartási megállapodást ír alá, ami által védjük a résztvevők érdekeit. A megbeszéléseken elhangzott információkat a csoport minden tagja bizalmasan, kiemelt üzleti titokként kezeli.

Elsődleges szempont számunkra, hogy olyan tagokkal kerülj egy csoportba, akik biztosan tudják segíteni a fejlődésedet. Közvetlenül a regisztráció után küldünk számodra egy kérdőívet, melynek válaszai alapján meghatározzuk, hogy számodra kik lesznek az ideális csoporttársak. Így biztosítjuk azt, hogy a találkozókról minden alkalommal értékes információkkal távozhass.

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ

What Our Clients Say
1834 vélemény